Trei persoane, printre care un copil în vârstă de 12 ani, au fost răniţi, joi, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe drumul naţional DN 65, în apropiere de localitatea Pieleşti din Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani, din Craiova,  pe DN56, dinspre Craiova spre Balș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, care, din impact, a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, conducatorul auto de 45 de ani, dar și o femeie de 44 de ani si un minor de 12 ani, pasageri în același autoturism, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

„Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, arată IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj