În județul Dolj au fost raportate, până astăzi, 64 de cazuri de COVID-19, între situația autorităților din județ și cea transmisă de către reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică existând o neconcordanță. 

Astfel, conform bilanțului întocmit în funcție de raportările spitalelor și a Direcției de Sănătate Publică Dolj, în județul Dolj au fost confirmate, până astăzi, 64 de cazuri de coronavirus, însemnând că a mai fost confirmat încă un caz în ultimele 24 de ore.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, astăzi, 66 de cazuri. Institutul Național de Sănătate Publică a avut pe lista, 69 de cazuri, apoi au remediat și au rămas la pragul de 65 de persoane. Nici acesta nu a fost cel corect, spun autoritățile din Dolj. Deși au fost transmise informații despre această situație, „tabelul” a rămas nemodificat. Astăzi, pe lista lor, Doljul apare cu 66 de cazuri de infectare cu noul virus.

În județul Dolj se fac, zilnic, până la 350 de teste, probele lucrându-se atât la Laboratorul de Genetică din cadrul UMF Craiova, cât și la Spitalul Victor Babeș din Craiova.

Articolul precedentCâte probe pentru Covid -19 se lucrează, zilnic, în laboratoarele din Craiova
Articolul următorPreședintele Klaus Iohannis, întâmpinat de robotul Escu în timpul vizitei la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”