Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Băileşti, județul Dolj, a fost reținut, marți, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei femei de 60 de ani, din localitate.

La fața locului, oamenii legii au identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Băileşti, care avea asupra sa un cuţit. Acesta a fost imobilizat de poliţişti, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Femeia peste care intrase bărbatul se par că este chiar concubina lui.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism până la imobilul respectiv, iar apoi ar fi provocat distrugeri porţilor de acces în curte. Odată ajuns în locuinţă, cel în cauză ar fi ameninţat femeia de 60 de ani, fără a exercita însă acte de violenţă asupra acesteia. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, violare de domiciliu, distrugere și amenințare

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Cătălin Cherecheș: primarul, mama și donația de 1,5 milioane de euro
Articolul următorDolj: 427 de locuri de muncă puse la bătaie de angajatori