Două persoane din Craiova au ajuns la spital, miercuri seara, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o altă mașină condusă de un șofer care fugea de polițiști.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că evenimentul s-a petrecut pe strada A.I. Cuza, din Craiova.

„Polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Malu Mare, nu a respectat semnalul si și-a continuat deplasarea pe strada Înfrățirii, unde a intrat în coliziune cu un alt auto, care circula regulamentar. Din accident a rezultat rănirea ușoară a doua persoane, un bărbat și o femeie, ambii din Craiova. Alcool zero la ambii conducători”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj

El a adăugat că tânărul care a provocat accidentul nu deține permis de conducere și sustrăsese masina mamei sale.

„S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă”, a mai declarat Grădinaru.

Articolul precedentUn consilier local din Craiova, cu colivă şi colaci la o conferinţă de presă. Motivul supărării
Articolul următorStudiul de fezabilitate pentru reabilitarea Colegiul Național Carol I din Craiova, actualizat. Procedura întârzie lucrările