Doi bărbați din Olt și unul din Dolj au ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DJ 561, în comuna Cerăt.

În accident au fost implicate un buldoexcavator condus de un bărbat de 38 de ani, din Ostroveni, şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Deveselu.

La spital au ajuns, din cauza rănilor suferite, pasagerii din autoturism. 

„În urma evenimentului rutier, doi bărbaţi de 31 şi 40 de ani, primul din comuna Tia Mare, judeţul Olt şi al doilea din Segarcea precum şi un tânăr de 24 de ani, din Balş, judeţul Olt, toţi pasageri în autoturism au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest care a indicat un rezultat negativ în cazul bărbatului de 46 de ani şi o concentraţie de 0,42  mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu. 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că buldoexcavatorul este neînmatriculat în circulaţie.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.