Doi bărbaţi din Brâncoveni şi Slatina au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, fiind bănuţi că ar fi sustras, de la societatea în cadrul căreia îşi desfăşurau activitatea, 56.000 kilograme de deşeuri metalice, pe care apoi le-ar fi valorificat, prejudiciul astfel creat fiind de aproximativ 58.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că unul dintre bărbaţi a fost prins în flagrant de poliţişti, luni.

„Ieri, 22 octombrie, polițisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, în urma activităţilor desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de delapidare, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Brâncoveni, judeţul Olt, angajat în cadrul unei societăți comerciale specializate în colectarea și valorificarea deșeurilor feroase și neferoase, în timp ce a sustras și a încercat să valorifice cantitatea de 140 kilograme deșeuri”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că poliţiştii de la economic au mai pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Slatina, bănuit de săvârşirea infracţiunii de delapidare.

„Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că cei doi, în cursul anului 2018, ar fi sustras şi valorificat, în mod repetat, de la acelaşi operator economic, cantitatea de 56.000 kilograme de deşeuri metalice, în valoare de aproximativ 58.000 lei”, a mai declarat Grădinaru.

Cei doi olteni au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunerile corespunzătoare.

Articolul precedentRămas bun, Minune Blondă! Ilie Balaci, înmormântat la Craiova cu onoruri militare – FOTO&VIDEO
Articolul următorPiață volantă în Craiova, organizată sâmbăta și duminica