Directorul Filarmonicii „Oltenia”, Gabriel Zamfir, își cere scuze pentru faptul că și-a spus punctul de vedere cu privire la mamele participante la protest, alături de copii, dar nu demisionează, după cum a anunțat acesta.

Zamfir a venit cu explicații în acest sens, spunând că în acea discuție pe Facebook nu se afla într-o postură oficială. „În ultimele zile, am reflectat asupra consecințelor pe care le-a avut răspunsul meu la un comentariu postat pe o rețea de socializare, într-o discuție neoficială în care nu reprezentam poziția instituției al cărei manager sunt. Prin acel răspuns, îmi exprimam dezacordul ca un părinte să expună copiii unui mediu posibil violent precum cel anunțat în mass-media. Deși m-am exprimat la sens figurat – eu nefiind o persoană conflictuală și violentă – exprimarea mea a fost nepotrivită, drept pentru care, cer scuze publice tuturor acelora care s-au simțit lezați de comentariul meu”, a precizat Zamfir.

Referitor la demisie, directorul craiovean consideră că nu este cazul să facă acest pas. „De la momentul în care am obținut prin concurs funcția de manager al Filarmonicii ”Oltenia” Craiova, am realizat alături de colegii mei o multitudine de proiecte, care au adus Craiova în prim-planul peisajului cultural-artistic al României. Pentru că am responsabilitatea de a continua aceste proiecte, nu cred că este momentul să mă retrag din această funcție”, a conchis managerul Filarmonicii Oltenia.

Articolul precedentZiua Armatei Poloneze, marcată și la Craiova
Articolul următorAdolescent în vârstă de 17 ani din Desa, căutat în Dunăre. Elicopterul SMURD a ajuns în zonă