Deținutul în vârstă de 36 de ani, care duminică seara a reușit să evadeze din Penitenciarul Pelendava Craiova este de negăsit de aproape 48 de ore, fiind efectuate căutări specifice în tot județul Dolj și în județele vecine, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.  

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Moțăței, era condamnat pentru furt calificat, infracțiune pentru care primise o pedeapsă de trei ani de închisoare. Acesta era încarcerat în regim semideschis și muncea sub supraveghere atunci când a reușit să fugă.

Polițiștii îi roagă pe cei care au informații despre el ori pot ajuta la prinderea lui să sune de urgență la 112 ori să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

„Bărbatul era îmbrăcat în bluza albastră, pantaloni gri și purta pantofi sport de culoare roșie. Cercetările sunt continuate în vederea depistării persoanei în cauză și tragerii la răspundere penală a acesteia pentru infracțiunea de evadare”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Pentru că a evadat, bărbatul riscă acum o prelungire a pedepsei, de până la trei ani de închisoare.

Articolul precedentRechizite școlare gratuite pentru aproape 10.000 de elevi din județul Dolj. Care sunt condițiile pe care trebuie să le respecte beneficiarii
Articolul următorGala Fotbalului Doljean „Ilie Balaci”, în memoria marelui fotbalist. Când va avea loc evenimentul