Polițiștii doljeni au deschis o anchetă după ce, marți, au fost sesizați că pe copertina unei case din cartierul craiovean Mofleni a fost descoperit piciorul victimei unui accident mortal produs duminică.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că locatarii casei au fost cei care au făcut descoperirea macabră.
„În cursul acestei zile poliţiştii au fost sesizaţi de către locatarii unui imobil, aflat la 40 de metri de locul accidentului,  cu privire la faptul că, pe o copertină, la o înălțime de circa 2 metri, au observat o parte dintr-un membru inferior uman. Polițiștii au stabilit faptul că acesta aparține victimei din accidentul mortal produs la data de 15 iulie”, a afirmat Mihaela Gîrd.
Rămășița umană va fi predată familiei pentru înhumare.
„A fost efectuată o nouă cercetare la fața locului, în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpa, întocmit la data de 15 iulie, iar fragmentul de membru inferior a fost ridicat, urmând a fi predat familiei spre înhumare”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.
O femeie în vârstă de 71 de ani, din Moțăței, a murit, duminică seara, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Mofleni, ea traversând printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Șoferul mașinii a fost la un pas sa fie linșat de rudele femeii, ajungând la spital înjunghiat.

Mihaela Gîrd a declarat că victima a traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis.

Articolul precedentÎn Olt a fost interzis accesul cu animale în târgurile din judeţ, ca măsură împotriva apariţiei pestei porcine
Articolul următorFiul judecătorilor din Craiova care a provocat un accident mortal, reținut de polițiști