Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea, cel care este și candidat la Primăria Craiova, așteaptă să fie testat pentru a vedea dacă este infectat cu noul virus și se va izola la domiciliu, după ce senatorul Vergil Chiţac, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Nicolae Giugea a menționat că va respecta măsurile ce se vor impune.

„O să fiu și eu testat. Sunt colegii noștri aici. O să fim testați și să știm exact ce avem de făcut. Da, o să mă și izolez. Este ministrul Sănătății aici și vom vedea ce este de făcut”, a spus Giugea

Senatorul PNL de Constanţa, Vergil Chiţac, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la o reuniune NATO. Ulterior, luni, el a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al PNL Olt, unde a intrat în contact cu colegii săi, inclusiv cu premierul Ludovic Orban.

Acesta a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi el se va izola la domiciliu în aşteptarea rezultatului testului şi finalizării anchetei epidemiologice.

Articolul precedentCreștere alarmantă a cazurilor de infecție cu COVID-19: BILANȚUL OFICIAL a urcat la 70
Articolul următorO femeie însărcinată, care era în carantină, a ajuns la Spitalul Clinic Județean Craiova „Va naște în spitalul nostru”