Partenerii bulgari din proiectul regional Ro-Bg „O şansă pentru dezvoltare”, în care Universitatea din Craiova este lider, se află în vizită la instituția craioveană, în această perioadă, aceștia urmând să afle date despre posibilitățile de angajare în zona Băniei.

Potrivit reprezentanților Universității Craiova, vizita de studiu este organizată de Regional Development of Foundation, unul dintre cei doi parteneri din proiect, şi are ca scop evidenţierea potenţialului economic al zonei transfrontaliere în partea românească a Dunării, precum şi prezentarea oportunităţilor de angajare în zona Craiovei.

„Pe 10 septembrie, membrii grupului-ţintă din regiunea Vidinului au beneficiat, în cadrul Universităţii din Craiova, de un curs legat de dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi realizarea unui plan de afaceri. Pe 11 septembrie, grupul va vizita compania Ford şi Centrul Regional de Meteorologie Oltenia (Serviciul de prognoză a vremii), iar pe 12 septembrie va vizita firma Arhi Design”, se arată într-un comunicat de presă al Universității Craiova.

Proiectul este în al doilea an de desfăşurare şi vizează creșterea capacității de angajare a absolvenților prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și Veliko Tarnovo.

Articolul precedentUn tur ghidat prin casele de patrimoniu din Craiova, o idee de succes a doi tineri pasionaţi de istoria locală – FOTO
Articolul următorUn copil în vârstă de 3 ani s-a pierdut de mama sa, într-un cartier din Craiova