Centrul de Limbă și Cultură Poloneză din cadrul Universității din Craiova va organiza, în noul an universitar, cursuri de limbă și civilizație poloneză. Lecţiile sunt gratuite și se adresează atât studenților, cât și tuturor celor interesați să învețe o nouă limbă străină.

Universitatea din Craiova creează o punte de legătură între Polonia și capitala Olteniei prin intermediul Centrului de Limbă și Cultură Poloneză. În cadrul acestuia se țin cursuri de limbă polonă pentru studenți, oameni de faceri, dar și pentru toți cei interesați să cunoască Polonia. La sfârşitul cursului studenții vor primi atestat de limba polonă.

„Studenții vor avea posibilitatea de a beneficia de burse Erasmus și burse pentru Școli de vară la diferite universități din Polonia precum și de stagii în cadrul Parlamentului Polonez”, spun reprezentanţii Universităţii din Craiova.

Centrul de Limbă și Cultură  Poloneză  este deschis la sediul Bibliotecii Universității Craiova din cartierul Lăpuș Argeș. Acesta a fost înființat cu sprijinul Ambasadei Republicii Polone la București care a donat cărți și dicționare și a preluat Patronatul Onorific asupra centrului.

Articolul precedentPeste 300 de dosare din zona Olteniei, depuse pentru decont în cadrul programului Start Up Nation
Articolul următorO femeie din Craiova a fost prinsă cu ţigări de contrabandă, de 24 de ori. Poliţiştii au reţinut-o