Motoare turate la maxim, adrenalină și spectacol oferit de zeci de motocicliști, așa se anunță a fi, în perioada  20 – 21 aprilie, Cupa Regională Hard Enduro Craiova OLTENIAX 2.

Evenimentul este organizat  de către Federaţia Română de Motociclism, prin clubul sportiv Free Bike Team, cursa nefiind doar una de viteză ci și de îndemânare, atenție și echilibru, după cum spun organizatorii.

Anul acesta, evenimentul sportiv va avea patru categorii diferite: Hobby, Expert, Old boys (piloți peste 40 de ani) și Fete și se va derula pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova.

Primăria Municipiului Craiova va aloca, în acest sens, suma de 23.300 de lei din bugetul local, consilierii municipali urmând să voteze o astfel de hotărâre, joi, în cadrul ședinței ordinare din această lună.

Cu acești bani se vor cumpăra cupe, medalii, se asigură cazarea cazarea sportivilor şi a oficialilor, serviciile de arbitraj şi monitorizare GPS cronometru, se oferă masă zilnică pentru 30 de persoane, se vor cumpăra cherestea, scoabe, cuie, holzsuburi, bituri, pentru servicii de radiocomunicaţii şi echipamente necesare (10 bucăţi), potrivit informațiilor oferite în raportul întocmit de cei din cadrul Primăriei Craiova.

Este al doilea an când în Bănie se va organiza un astfel de eveniment sportiv, anul trecut având loc o etapă din Campionatul Regional a Cursei Hard Enduro, în perioada 2-3 iunie, peste 100 de motocicliști fiind prezenți la Craiova.

 

Articolul precedentMâncătorii de semințe au reapărut în parcurile și locurile de joacă din Craiova. Mai mulți tineri au fost puși să dea cu mătura
Articolul următorProiect pentru victimele violenței domestice din Craiova. Cum vor fi ajutate aceste persoane