Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi o femeie în vârstă de 24 de ani, ambii din Craiova, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce, în urma unor percheziţii, în locuinţa lor au fost descoperite 3,4 kilograme de cannabis şi 80 de grame de rezină de cannabis (haşiş).

Percheziţiile au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, drogurile ar fi fost destinate pieţei din Craiova, urmând a fi valorificate către diverşi consumatori, contra unor sume cuprinse între 70 şi 100 de lei/gram.

„În cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat de 28 de ani şi a unei femei de 24 de ani, din Craiova, persoane care se sustrag cercetărilor. La data de 12 martie, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri“, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Dolj.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Articolul precedentDacian Cioloș, la Craiova, legat de grupurile politice din Parlamentul European: „N-o să ne regăsiți într-un grup politic din care fac parte PNL, PSD sau ALDE”
Articolul următorRăzvan Cuc, ironizat de Cioloş şi Barna: „A învățat să mânuiască mai bine mistria”