Doi bărbați din județul Dolj, unul în vârstă de 42 de ani, celălalt în vârstă de 35 de ani, au fost reținuți de polițiști, pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare. Faptele comise de cei doi sunt trafic de persoane, furt calificat și tăinuire. 

Pe numele doljeanului în vârstă de 42 de ani există un mandat de arestare emis de oamenii legii din Grecia. „Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au efectuat o acțiune în vederea depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. Astfel, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Apele Vii, a fost depistat un bărbat de 42 de ani, din localitatea Apele Vii, pe numele căruia autoritățile judiciare din Grecia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tăinuire”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au depistat în Craiova, un bărbat de 35 de ani, din localitate, față de care autoritățile din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

Cei doi bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele celor doi, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, aceștia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Articolul precedentÎncepe admiterea la facultate. Universitatea din Craiova a pregătit 3.000 de locuri bugetate
Articolul următorAnsamblurile folclorice din Oltenia se reunesc la Craiova. „Tradițiile verii”, puse în scenă și anul acesta