Medicul urolog Mugur Riza,  care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, și-a pus capăt zilelor, marți, fiind găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din locuința sa. 

Potrivit poliţiştilor, Riza a fost găsit de soţie, spânzurat într-o anexă a gospodăriei pe care o deţine în localitatea Floreşti.

„În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească”, anunță IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Medicul a fost găsit fără suflare de către soție, acesta nelăsând niciun bilet în care să spună de ce a recurs la un asemenea gest. El a plecat singur către locuința din localitatea Floreși și, pentru că nu a răspuns la telefon, soția a mers să vadă dacă totul este în regulă.

Mugur Riza nu mai lucra la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de mai bine de 1 an și jumătate, după ce i-a fost desfăcut contractul în urma scandalurilor în care a fost implicat.

Articolul precedentBătrână din Craiova, înșelată prin metoda „pomana”. Patru femei au intrat peste ea în casă
Articolul următor100% TU DECIZI! Dacian Cioloș, fiu de milițian și văr cu șef din „Doi și-un sfert”