Doi tineri din Pakistan, care au intrat ilegal în țară, au fost depistați, duminică seara, într-un TIR, pe o stradă din Craiova. 

TIR-ul era parcat pe strada Henry Ford, polițiștii din Cocoșeni auzindu-i pe cei doi vorbind.

„În seara zilei de 10 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Henry Ford, din Craiova, s-au sesizat cu privire la faptul că, din zona unui ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă, care se afla oprit în zona respectivă, se auzeam voci și zgomote. La fața locului a intervenit și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj. În urma efectuării controlului amănunțit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, în semiremorcă, doi cetățeni străini, care nu aveau aveau asupra lor documente de identitate”, informează IPJ Dolj.

Aceștia au fost conduși la sediu secției, pentru verificări, reieșind faptul că cei doi cetățeni ar avea 21 și 22 de ani, ar fi de naționalitate pakistaneză și ar fi urcat clandestin în autotren în Turcia, intenționând să ajungă în vestul Europei.

La finalul verificărilor, cele două persoane depistate vor fi predate Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, au mai spus reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj