Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Craiova, a fost reținut, joi, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de distrugere și violență în familie.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 30 mai, bărbatul, băut fiind, ar fi distrus ușa de acces într-un bloc din Craiova.

Patru zile mai târziu, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că acesta și-a lovit concubina în vârstă de 33 de ani, împreună cu care locuia într-un apartament din Craiova.

„Având în vedere cele constatate, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, care apoi a fost confirmat de unitatea de parchet și instanța de judecată. Astfel, în baza probelor administrate în acest caz, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore bărbatul în cauză, acesta urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, informează reprezentanții IPJ Dolj.

Articolul precedentINTERVIU. Bogdan Fănuță, director medical al SCJU Craiova: „S-a dovedit că sistemele sanitare sunt depășite. Și oricât ai vrea să te pregătești, întotdeauna boala este înaintea medicinei”
Articolul următorCraiova: Pieton lovit de un taxi în zona unei treceri pentru pietoni