30 de persoane, care au venit din zone afectate de coronavirus, se află în „izolare voluntară la domiciliu”, în judeţul Dolj, potrivit anunțului făcut de prefectul Narcis Purcărescu.

După ce Raed Arafat a spus, în cadrul videoconferinţei de luni seară că în Dolj sunt opt persoane în carantină, prefectul a ţinut să precizeze că nu este vorba despre o astfel de situaţie, din informările DSP Dolj.

26 dintre cei 30 de doljeni ar fi venit din zonele afectate de carantină din Italia, iar ceilalţi patru din China.

„Nu avem absolut nici o persoană în carantină în judeţul Dolj. Avem, în județul Dolj, 30 de cazuri de izolare voluntară la domiciliu și niciun caz de persoane aflate în carantină. Aceasta este ultima informare a DSP Dolj către noi”, a declarat Purcărescu.

Potrivit unui hotărâri pe care Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Dolj a luat-o, luni, zonele pentru carantină pentru persoanele care sosesc din zonele afectate de coronavirus sunt în Campusul Şcolar din oraşul Bechet (120 de locuri) şi Hostel Griffon din Craiova (142 de locuri).

Articolul precedentCe firme și-au depus ofertele pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova-Pitești
Articolul următorTrei doljeni au fost băgați în carantină forțată. Au fost căutați de autorități, noaptea trecută