Un copil în vârstă de 12 ani, din Băilești, județul Dolj, este căutat de către polițiști, după ce tatăl acestuia a anunțat autoritățile că băiatul a plecat de acasă miercuri și nu a mai revenit. 

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că, din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că băiatul a plecat cu un prieten, în Craiova.

„Prietenul celui căutat s-a întors la domiciliu în cursul zilei de ieri, acesta declarând că Durac Mişu nu a dorit să se întoarcă acasă, rămânând în continuare în Craiova. Minorul a mai plecat voluntar de la domiciliu, fără a le spune părinţilor unde se duce, revenind de fiecare dată după 3-4 zile”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Semnalmentele copilului sunt: înălțime 1,55 m, greutate 40-45 kg, păr şaten, ochi căprui, nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la obiectele de îmbrăcăminte iar acesta nu are asupra sa telefon mobil.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.