Bradul de Crăciun, care anul acesta va fi împodobit de către copiii craiovenilor, a ajuns pe esplanada Teatrului Național din Craiova, cei mici fiind așteptați până pe data de 23 decembrie să participe cu propriile decorațiuni la înfrumusețarea lui.

De vineri, de la ora 17.00, și până duminică, 23 decembrie, cei mai mici, alături de părinți și de bunici, sunt așteptați pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, acolo unde se află „Brăduțul cu Surprize”, adus special de autoritățile locale pentru a fi decorat chiar de craioveni.

„Ne-am dorit foarte mult ca în acest an să le aducem o bucurie în plus tuturor copiilor și să-i provocăm să facem împreună cel mai frumos și cel mai original brad din țară. Astfel, invităm copiii să-și aducă decorațiunea preferată și, ajutați de părinți, bunici sau chiar de colegii noștri de la RAADPFL, să o agațe de crenguțele bradului. În fiecare seară, copiii pot veni apoi cu prietenii sau părinții ca să-și admire globulețul pe care l-au adus. Bradul este deja amplasat pe treptele Teatrului Național și împodobit cu beteală, instalații luminoase și câteva globuri ale noastre, ca să dăm start la imaginația celor mici. Cele mai frumoase ornamente însă le așteptăm de la copii. Ne dorim să fie un brad împodobit de copii, de care să se bucure toată comunitatea locală”, a precizat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

De la globuri învelite în pânză de sac și pictate, ornamente diverse din lemn, funde mari, steluțe, conuri de brad pictate de cei mici, mere roșii, până la cănuțe din carton și pictate cu motive oltenești, îngerași sau păpușele, toate își vor găsi locul în brad, au mai spus reprezentanții Primăriei Craiova.

Articolul precedentÎmprumutul de la BERD are o perioadă de rambursare de 10 ani. De ce Primăria Craiova nu a optat pentru cumpărarea autobuzelor electrice
Articolul următorIncendiu de proporții în bloc din Filiași. O persoană a murit și alte zeci, printre care și copii, au fost evacuate