O verificare internă a fost dispusă, marți, de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, după ce un polițist de la postul din Bucovăț, ar fi aruncat pe marginea drumului „niște pisici”. Acesta a fost surprins de către un alt participant la trafic, fotografiat iar imaginile au apărut pe o pagină de socializare. 

Gestul polițistului a fost surprins de către afaceristul local Dan Cherciu. Acesta l-a fotografiat pe omul legii, crezând că aruncă gunoi pe terenul respectiv. La scurt timp după ce a și fost atenționat, polițistul a și oferit o explicație: „nu este gunoi, ci niște pisici”. 

Venind spre serviciu am surprins un polițist (inițial am crezut că este local, însă am fost atenționat că nu este așa și rectific) care și-a oprit mașina pe marginea drumului, lângă un loc viran pe str. Bucovăț, și a început să-și golească sacul de gunoi scos din portbagaj.

I-am strigat să-i fie rușine, iar singura sa apărare a fost că nu aruncă gunoiul, ci aruncă… niște pisici! Nu știu adevărul pt. că bălăriile de pe marginea drumului sunt înalte, însă indiferent de situație, actul în sine mi se pare descalificant.

Later edit: sunt atenționat că polițistul nu face parte din Poliția Locală, ci este polițist. E o precizare în spiritul adevărului, deși nu văd cu ce schimbă lucrurile. În materialele următoare, voi fi mai atent, pt. că văd că la unii contează”, a scris Dan Cherciu pe pagina de Facebook. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, în urma acestor imagini apărute, se fac verificări cu privire la cele semnalate în postare. 

„Având în vedere aceste informații, conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări de către Biroul Control Intern. În functie de aspectele ce vor fi constatate se vor dispune măsurile legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru. 

Articolul precedentDolj. Locuri de muncă oferite de angajatorii din județ
Articolul următorDoljenii și gorjenii pleacă în Bugaria sau Turcia, în minivacanța de Paște. Tarifele pentru extern, sub cele din țară