Zeci de amenzi în valoare de peste 110.000 de lei au fost aplicate comercianților de legume și fructe din Craiova, în urma unui control efectuat, joi, de polițiști, la mai multe societăți comerciale și persoane fizice din municipiu.

Scopul acțiunii a fost, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, acela de a preveni și a combate activitățile comerciale ilegale.

În cazul unităților economice prinse în neregulă au fost date amenzi și au fost confiscate aproape șase tone de fructe și legume.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 23 de societăţi comerciale şi 15 persoane fizice, fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 110.000 lei. De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat peste 4.000 kg de legume şi fructe, 1.800 kg de deşeuri metalice şi aproximativ 15 litri de băuturi alcoolice, valoarea mărfurilor care erau deţinute fără respectarea prevederilor legale fiind de peste 12.000 de lei”, a declarat Grădinaru.

 

Articolul precedentCadavrul unui bărbat ucis într-un accident, găsit pe marginea unui drum din Dolj
Articolul următorTânăr din Dolj, arestat pentru pornografie infantilă și șantaj. Detalii