Târgul de Paște de la Craiova din acest an, va fi deschis începând de mâine, evenimentul având loc în Piața „Mihai Viteazul” din municipiu. 

Pentru ediția din acest an, au transmis reprezentanții Primăriei Craiova, s-au înscris expozanți din mai multe zone ale țării, ce vor oferi vizitatorilor de toate vârstele numeroase produse de sezon, de la obiecte de artizanat, produse hand-made până la dulciuri de casă gen cozonac, gogoși, fursecuri, produse apicole, prăjituri, kurtos, pască, plăcinte de casă, ciocolată, dulcețuri și siropuri, clătite, dar și produse tradiționale din carne, alte delicatese culinare și specialități pascale.

Nu vor lipsi de la Târgul de Paște nici produsele de panificație, zacuscă, murături, ouă încondeiate sau băuturile tradiționale precum vinul de casă, țuica și palinca.

Evenimentul include, pe lângă expozițiile cu vânzare prezentate de comercianți și producători din țară și o zonă de ateliere de creație și meșteșuguri de Paște, care vor încânta întreaga familie. Astfel, cei mici, ajutați de părinți sau bunici, vor avea ocazia să picteze, să deseneze, să decupeze și să-și realizeze propriile creații decorative specifice Sărbătorilor Pascale.

De asemenea, cei mici vor fi întâmpinați cu numeroase activități recreative și de divertisment, ateliere de face painting, ateliere interactive, dar și cu alte surprize.

Foto:Radio Oltenia Craiova.

    

Articolul precedentEdiţia a doua a Cupei Regionale Hard Enduro, la Craiova
Articolul următorSorina Pintea, despre lipsa medicamentelor pentru copiii bolnavi de cancer, de la Craiova: „Era o problemă pură de birocrație”