Realitatea privind condițiile din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova o știm cu toții. Sunt convinsă că fiecare dintre noi am fost la un moment dat pacienți sau însoțitori. Să refuzi să vezi această realitate, indiferent că ești medic, asistent sau că ocupi o funcție de conducere…este de fapt un rău pe care continui să ți-l faci…la locul de muncă. Nu domnule manager, nu doamna Geormăneanu, nu sunt imagini din altă instituție medicală! Și problemele nu se opresc aici.

Culmea este că nici DSP Dolj nu a descoperit acești gândaci, la ultimul control efectuat, deși micile vietăți zburdă prin spitalul ăsta de când lumea. O spun oamenii care ajung aici, domnilor. Îi simt și i-am simțit și eu când mama a fost internată pe Secția…ORL. Da, altă secție, altă mizerie! Știu că îmi veți spune să aleg alt spital dacă nu îmi convine….nu aceasta este soluția! Nu mai ascundeți mizeria sub preș!

Am crezut cu tărie că în momentul în care ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut o vizită acestui spital, la început de septembrie, cineva va avea curajul să pună pe tapet problemele. Nimeni nu a îndrăznit și potrivit managerului de atunci, Alin Demetrian, toate sunt bune sau pe cale de a se rezolva în această instituție. Cam așa o asigura pe Pintea, domnul Demetrian. Îmi amintesc că săracii medici cardiologi nu au fost lăsați să vorbească…să spună că nu au oameni, că nu au echipă pentru frumoasa Clinică unde se presupune că în ianuarie 2019 se vor face operații pe cord deschis! Erau înghioldiți să tacă sau li se ”lua vorba din gură”, doar doar să nu mai spună ce-i doare! Cum să rezolvăm multele probleme dacă nu ni le recunoaștem?! Cum?

Articolul precedentPesta porcină africană, confirmată în judeţul Dolj
Articolul următorMai multe primării din Dolj au rămas fără bani pentru plata salariilor. Administrația județeană, colacul de salvare