Comănescu îl lasă pe Ţârcomnicu să rămână lider de grup al liberalilor din CL Slatina

Liberalii slătineni şi-au schimbat de mai multe ori, în ultimele luni, conducerea însă liderul de grup din legislativul local rămâne Sorin Ţârcomnicu, potrivit preşedintelui TNL Olt, Ionuţ Comănescu, cel vehiculat să-i ia locul.

Deşi la prima şedinţă după validarea în funcţia de consilier local i-a ocupat scaunul, Ionuţ Comănescu îl lasă pe Sorin Ţârcomnicu să păstreze titlul de lider de grup.

„Liderul de grup al consilierilor locali PNL din Consiliul Local Slatina este domnul Sorin Ţârcomnicu, cel care era şi înainte. A devenit lider de grup în momentul în care a preluat preşedinţia PNL Slatina. De atunci, s-a considerat că domnul Ţârcomnicu şi-a făcut treaba şi noile conduceri, inclusiv interimatul domnului Buliteanu şi acum domnul Dumitrescu, au decis că domnul Ţârcomnicu trebuie să continue ca şi lider de grup. Au fost şi întâlniri între consilieri şi nu şi-a manifestat altcineva intenţia de a fi lider de grup. Avem încredere în continuare în domnul Ţârcomnicu şi suntem convinşi că facem o echipă bună în continuare şi că facem treabă”, a declarat Comănescu, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aşadar, deşi nu a fost bun de preşedinte al organizaţiei, Ţârcomnicu poate rămâne cu şefia grupului din PNL din CL Slatina.

„Domnului Ţârcomnicu, în momentul în care a fost schimbat, i s-au reproşat lipsa de vizibilitate, lipsa de acţiuni, mai puţin activitatea din Consiliul Local unde, ştim cu toţii, suntem minoritari, avem doar şapte consilieri din 21, ne este foarte greu să trecem proiecte, venim cu proiecte”, a mai declarat Ionuţ Comănescu.

În ciuda acestor declaraţii, în urmă cu o lună, la prima şedinţă a legislativului local după ce în sfârşit a fost validat în funcţia de consilier local, preşedintele TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a profitat de întârzierea liderului de grup din legislativ, Sorin Ţârcomnicu, şi i-a luat locul la masa consiliului, deşi hârtia cu numele său fusese amplasată în cu totul altă locaţie.

Sorin Ţârcomnicu a fost, la finalul anului trecut, protagonistul unui moment ruşinos. Acesta şi restul membrilor conducerii organizaţiei Slatina n-au putut să intre în sediul din municipiu decât prin uşa din spate, pentru a susţine o conferinţă de presă, deoarece nimeni nu avea cheie de la intrarea principală. Şi mulţi dintre ziariştii invitaţi la eveniment au fost nevoiţi să ocolească imobilul, după ce au tras de câteva ori de uşa zăvorâtă.

Articolul precedentVeste bună pentru gorjenii cu probleme medicale! RMN-ul din cadrul spitalului este funcțional
Articolul următorExamen inedit de marketing, la USAMV Slatina. Studenţii au creat branduri şi campanii pentru diverse prodsue