Documentaţia pentru Contractul destinat Elaborării Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic de Execuţie, documente necesare construirii Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu, au fost postate de CNAIR în sistemul electronic de achiziții publice SICAP 

Potrivit unui anunţ al Companiei, termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit inițial pentru data de 3 mai 2019. Însă, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20 iunie 2019.

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii Ofertantului câstigător în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și a legislației în materia achizițiilor publice.

„CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanțării depus la Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019”, mai transmit reprezentanţii companiei de drumuri.

Articolul precedentGunoierii din Craiova au găsit un portofel cu bani şi l-au înapoiat proprietarului – VIDEO
Articolul următorPiaţa Volantă revine în centrul Craiovei. Ce produse puteţi găsi