Circulația rutieră va fi, din nou, restricționată, pe mai multe străzi din Craiova, în perioada 10-14 octombrie, cu ocazia evenimentului muzical „The Artist Awards 2019”.

Potrivit Primăriei Craiovei, restricțiile vor fi următoarele:

„Începând cu data de 10.09.2019, ora 20.00, până în data de 14.10.2019, ora 05.00, se va închide circulația rutieră pe următoarele străzi:

  • Popa Șapcă;
  • A.I. Cuza, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Calea Unirii și intersecția cu str. Romul respectiv str. C.S. Nicolăescu Plopșor;
  • Calea Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Mihai Viteazul și intersecția cu str. A.I.Cuza”, se arată în comunicatul de presă al primăriei.

În zilele de 11 și 12 octombrie, interval orar 15.00 – 24.00 se vs închide circulația rutieră pe str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Romul și intersecția cu str. Arieș, mai spun reprezentanții Primăriei Craiovei.

În situația în care autovehiculele staționate în zonele restricționate obstrucționează buna desfășurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate și reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere, informează administrația locală.