Performanța unităților economice din județul Dolj va fi premiată și anul acesta, în cadrul evenimentului „Topul Firmelor din județul Dolj, organizat de către reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a județului Dolj, în data de 23 noiembrie.

Potrivit conducerii Camerei de Comerț și Industrie Dolj, această acțiune reprezintă cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni.

„Cu o tradiție de 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj vor fi premiate în cadrul Galei Topul Firmelor, la data de 23 noiembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Flora Events Craiova. Ediția cu numărul XXV este organizată de către Camera de Comerț și Industrie Dolj, singura entitate abilitată prin lege să organizeze clasamente ale societăților comerciale. Acest top premiază cele mai performante companii la nivelul județului în urma unei identificării și analizarii rezultatelor financiare din anul 2017, conform unei metodologii  complexe aplicată la nivel naţional”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

În clasamentul din în acest an, structurat pe domenii și subdomenii de activitate dar și pe clase de mărime, se regăsesc 2.340 firme din totalul de 18.068 care au depus actele financiar-contabile pentru anul 2017.

Foto: arhivă.

Articolul precedentBunătăți de toamnă vândute în scop caritabil de preșcolarii Grădiniței „Floare Albastră” din Craiova
Articolul următorMai multe persoane rănite, într-un accident la Vârvovu de Jos. Intervine elicopterul SMURD