Nu mai puțin de 134 de doljeni au fost admiși, anul acesta, la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj ocupând primul loc la nivel național la numărul de candidați care au reușit să devină elevi ai acestei instituții.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, dintre cei 134 de tineri, cea mai mare medie de admitere a fost 9,80 şi a fost obţinută de o doljeancă în vârstă de 32 de ani.

„Candidaţii care au îndeplinit condiţiile de participare au avut de trecut două etape. Prima etapă – probele eliminatorii, constând în contravizita medicală şi evaluarea performanței fizice, iar cea de-a doua etapă, proba de evaluare a cunoştinţelor. Proba de evaluare a cunoştinţelor la Școla de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a constat în susținerea unui test-grilă la disciplinele: Limba română şi Limba străină, candidatul putând opta pentru Limba engleză sau Limba franceză”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

 

Articolul precedentPrimarii din Dolj, dezinteres față de acțiunile de curățenie. Unii au refuzat categoric să strângă gunoaiele din comună
Articolul următorCofondatorul Platformei Civice anti Kozlodui, referitor la protejarea biodiversivității în Dolj: „Am constatat cu uimire lipsa autorităților locale. Bistrețul adăpostește peste o sută de specii de păsări acvatice”