Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a cerut ca directorul de îngrijiri de la Clinica de Hematologie din Craiova să fie demis, fiind dat un termen de o lună pentru ca reprezentanții instituției să remedieze problemele constatate de inspectorii sanitari în urma controlului efectuat, miercuri.

Activitatea Clinicii de Hematologie nu va fi suspendată, potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății.

„Clinica de Hematologie din Craiova are termen o lună de zile să remedieze neconformităţile majore constatate. Doamna ministru Sorina Pintea a discutat cu autorităţile locale despre situaţia constatată, la faţa locului, de inspectorii sanitari şi propunerea ministrului este ca directorul de îngrijiri să fie demis, pentru că în atribuţiile acestuia intră remedierea deficienţelor”, au informat reprezentanții Ministerului Sănătății.

O echipă de inspecţie a Ministerului Sănătăţii va face verificări la Clinica de Hematologie din Craiova, după ce pacienții au făcut publice condițiile precare în care sunt nevoiți să se trateze.

Articolul precedentCadastru gratuit în 97 de localități din Dolj. Demarează etapa a cincea a programului
Articolul următorA fost semnat contractul pentru anveloparea termică a Grădiniței Piticot din Craiova. Investiția este una cu fonduri europene