Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Iași, este cercetat pentru furt, fiind acuzat că a sustras peste 30 de jante auto din incinta unei firme din Șimnicu de Sus, județul Dolj, oamenii legii reușind să recupereze prejudiciul după patru luni de la producerea faptei.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul ar fi intrat în incinta firmei respective în noaptea de 12 spre 13 septembrie, plecând de aici cu 32 de jante auto.

„La data de 7 decembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au identificat un bărbat de 34 de ani, din comuna Erbiceni, judeţul Iaşi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză ar fi pătruns, în noaptea de 12/13 septembrie a.c., în incinta unei societăţi comerciale specializate în vânzarea de autoturisme second hand, din Şimnicu de Sus, de unde ar fi sustras 32 de jante auto de aliaj cu anvelope”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Prejudiciul, estimat la valoarea de 3.000 de euro, a fost recuperat în totalitate de poliţişti, în cauză cercetărilor continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentPeste 35.000 de doljeni s-au vaccinat împotriva gripei
Articolul următorConsiliul Județean Dolj a împrumutat bani pentru cofinanțarea a trei proiecte derulate cu fonduri europene