Un brad participativ va fi amplasat pe esplanada Teatrului „Marin Sorescu” din Craiova , în primele zile ale lunii decembrie, locuitorii municipiului, în special copiii, având astfel ocazia să contribuie la împodobirea lui cu un obiect specific sărbătorilor de iarnă.

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a spus în cadrul unei conferințe organizate miercuri că această idee a fost preluată și este sigur că va avea succes și în rândul craiovenilor.

„Anul acesta vom avea un brad participativ în municipiul Craiova. Se va amplasa în fața Teatrului „Marin Sorescu” un brad în care Regia de Fond Locativ Craiova va asigura montarea, punerea obiectelor ce vor fi aduse de copiii din Craiova. Fiecare copil va aduce un obiect și cu ajutorul celor de la RAADPFL Craiova îl va pune în brad. În fiecare seară poate veni cu părinții, cu prietenii și își poate admira obiectul pe care știe că l-a adus el. Va fi un brad împodobit de copii, un brad care va ajunge în fața teatrului la începutul lunii viitoare, după 1 decembrie”, a precizat Genoiu.

În ceea ce privește stadiul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, în această perioadă se lucrează la îmbodobirea centrului municipiului Craiova, edilul menționând că și celelalte cartiere vor îmbrăca straie de sărbătoare.

Sursa foto: Facebook Esti din Craiova dacă…

Articolul precedentNoua Piață a Gării din Craiova, inaugurată joi
Articolul următorCraiova a concurat, la Gala Asociațiilor Municipiilor din România, cu mai multe proiecte. Stadionul „Ion Oblemenco” și iluminatul public au pierdut