Un bărbat din Dolj, în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinei şi siguranţei publice, a fost prins de către poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca. 

Acesta era pasager într-un microbuz înmatriculat în Lituania, anunță reprezentanții Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, pe sensul de intrare în țară.

„În data de 14 martie 2020, în jurul orei 21.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român H.C. în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, ca pasager într-un microbuz, înmatriculat în Lituania. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei este emis de autoritățile române un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinei şi siguranţei publice”,

Doljeanul a fost reținut și predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentDolj. Tânăr în vârstă de 29 de ani, mort în urma unui accident rutier
Articolul următorDiseară de la 21.00: Oreste Teodorescu: “Dragoste în vremea Coronavirusului”