dav

A doua ediție a rezidenței culturale „Story Wood Cut”, eveniment derulat ca și anul trecut, în Parcul Tineretului din Bănie, s-a încheiat, astăzi, băncuțele cu personaje din povești urmând să ajungă în Parcul Hanul Doctorului, acolo unde autoritățile vor amenaja un spațiu pentru copii. 

Acțiunea dedicată amenajării urbane a avut loc, în perioada 6-11 mai, cei șase sculptori transformând  trunchiuri de copaci în personaje din povești, cu ajutorul drujbelor.

Artiştii participanți au fost recompensați de către organizatori, Gabriel Rizea – Dolj, Viorel Rădăcină – Brașov, Ioan Ungur – Mureș, Adrian Voican – Vâlcea, Fănică Balan – Neamț, Gabriel Pătrașc – Ilfov” oferindu-le copiilor din Craiova pe Tom și Jerry, Scufița Roșie, Mowgli, Baloo, Minnie sau pe Mickey.

Anul trecut, având aceeași temă,  artiștii au lăsat în Parcul Tineretului din Craiova: „Motanul încălțat”, Albă ca Zăpada, sau Bestia din „Frumoasa și Bestia”.

sdr
sdr
Articolul precedentBărbat din Craiova, în stare gravă la spital după un accident produs în zona aeroportului
Articolul următorVIDEO/FOTO. Tânăr din Craiova, grav accidentat într-o comună din Olt. A intrat cu motocicleta într-un indicator