Reprezentanții Primăriei Craiova au stabilit detaliile privind organizarea Târgului Crăciun din acest an, comercianții și artizani interesați de eveniment având deja posibilitatea să se înscrie în vederea participării la eveniment. 

Potrivit organizatorilor, Târgul de Crăciun de la Craiova va avea loc în perioada 23 noiembrie 2018-7 ianuarie 2019, în Piața Mihai Viteazu (zona I), strada Unirii – zona cuprinsă între Mercur si Doljeana (zona II) și în Piața Ierusalim (zona III).

„Comercianți, artizani și meșteri populari din toată țara se pot înscrie până pe 28 septembrie 2018, la Târgul de Crăciun din Craiova, cu cele mai frumoase, diverse și inedite produse specifice sezonului de iarnă. Pentru ediția din acest an, autoritățile locale își doresc să ofere craiovenilor o gamă variată de produse: obiecte de sticlă și ceramică, produse hand-made și de artizanat, tablouri, jucării, produse alimentare tradiționale, decorațiuni de iarnă, ateliere interactive și creative și multe alte surprize”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.

Mai multe detalii despre eveniment, precum și criteriile de participare acest târg sunt disponibile pe pagina web a Primăriei Municipiului Craiova accesând următorul link: https://primariacraiova.ro/ro/comunicate-de-presa/criterii-de-participare-la-targul-de-craciun-craiova-2018.html.

Articolul precedentTânără lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Craiova
Articolul următorTichete sociale pentru preșcolarii craioveni