Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare din cadrul Universității Craiova va avea un logo, acesta fiind desemnat în urma organizării unui concurs.  

Potrivit reprezentanților Centrului de Resurse și Asistență în Învățare și Formare, în concurs au intrat 30 de logo-uri, cele trei propuneri câștigătoare fiind desemnate în urma voturilor primite pe pagina de Facebook a centrului.

Cea mai apreciată s-a dovedit a fi propunerea tinerilor din cadrul Asociației Studenților Facultății de Științe Sociale, care a primit 714 „like-uri”. Locul al doilea, cu 356 de aprecieri este ocupat de propunerea Organizației Studenților din Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică. Cea de-a treia poziție a clasamentului este ocupată de propunerea Asociației Studenților din Facultatea de Litere, cu 294 de aprecieri.

„În urma contorizării voturilor primite pentru cele 30 de logo-uri, înscrise în concurs, avem trei propuneri câștigătoare. Apreciem implicareea tuturor și îi așteptăm și la următoarele inițiative/proiecte CRAIF”, au transmis reprezentanții Centrului.

Articolul precedentMedicii de familie și pacienții doljeni, revoltați din cauza vaccinului antigripal. Direcția de Sănătate Publică Dolj, satisfăcută de noul „record” al imunizărilor
Articolul următorControl în rândul comercianților de produse de panificație din județul Dolj. Sute de kilograme de mărfuri cu probleme, confiscate