Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17 iunie, au fost stabilite noi tarife pentru permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare.

Pentru eliberarea sau preschimbarea permisului de conducere tariful este 89 de lei, iar pentru certificatul de înmatriculare este 49 de lei.

Tarifele anterioare erau 68 de lei în cazul permiselor și 37 în cel al certificatelor de înmatriculare.

„Pentru stabilirea noilor tarife s-a avut în vedere data ultimei majorări de preț pentru permise de conducere și certificate de înmatriculare, respectiv martie 2009, ajustate în limita indicelui prețului de consum (JPC) de 135,10 % înregistrat în perioada martie 2009-februarie 2020, respectiv cu indicele prețului de consum de 131,59 % rezultat prin luarea în calcul a coeficientului de corecție de 0,9 care reflectă avantajul consumatorului, potrivit prevederilor art.3 alin.2 din H,G nr.669/2001”, informează repezentanții Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

 

Articolul precedentUniversitate din Craiova va organiza programe pentru pregătirea viitori dascăli. Lista cu cele opt centre din țară unde se va implementa proiectul
Articolul următor100% TU DECIZI! Tuddy Ionescu, fostă mână dreaptă de primar. Politicianul implicat în „4 lăbuțe”