Asocierea dintre SC Termo Craiova şi Complexul Energetic Oltenia, cerută de autorităţile din Bănie din vara anului 2017, este abia în faza redactării unor idei de lucru pe care le au ambele entități implicate, studiile urmând a fi gata în aproximativ o lună, după cum a anunțat, joi, directorul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza.  

Forma de organizare a unei posibilie unități nu se cunoaște încă, ambele părți implicate urmând să vină cu mai multe variante și propuneri de lucru.

„Suntem în plină evoluție privind acest proiect. Nu a fost abandonat. Și Primăria Craiova, pentru că Termo ține de primărie, și noi, Complexul Energetic Oltenia, facem studii de prefezabilitate pentru această firmă. Eu spun că într-o lună ambele entități vor avea aceste studii gata și vom vedea ideile și direcțiile pe care vom merge în continuare”, a precizat managerul CEO, Sorin Boza.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a vorbit despre această asociere în cadrul unei conferințe de presă, în luna august a anului 2017. Acesta spunea, la vremea respectivă, că înființarea unei societăți comune reprezintă o soluţie pentru rentabilizarea distribuţiei de energie termică în Craiova.

Articolul precedentCăruțe ridicate de străzile municipiului Craiova
Articolul următorIncendiu într-un bloc turn din Craiova. Patru persoane au fost evacuate/VIDEO. FOTO