În această perioadă, din dispoziția directorului general regional, Alin Golumbeanu, toate secțiile subordonate DRDP Craiova desfășoară activități de îndepărtare a ambroziei de pe marginea drumurilor naționale. Activitatea se desfășoară atât mecanizat cât și manual. După cum se știe ambrozia este o plantă puternic alergenă ce ridică grave probleme de sănătate.

Publicată de DRDP Craiova pe Luni, 20 August 2018

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova derulează, în  această perioadă, ample acțiuni de îndepărtare a ambroziei de pe marginea mai multor drumuri naționale din județul Dolj.

Toate secțiile instituției participă la acțiune, intervenindu-se atât cu utilaje cât și manual. „În această perioadă, toate secțiile subordonate DRDP Craiova desfășoară activități de îndepărtare a ambroziei de pe marginea drumurilor naționale. Activitatea se desfășoară atât mecanizat cât și manual. După cum se știe ambrozia este o plantă puternic alergenă ce ridică grave probleme de sănătate”, anunță reprezentanții DRDP Craiova.

Doljenii au făcut și continuă să facă sesizări în aceste situații, chiar autoritățile fiind cele care le recomandă să facă acest lucru pentru a-i putea ajuta în timp util.

Articolul precedentPeste 130 de absenți la prima probă a bacalaureatului, în Dolj
Articolul următorCraiova pierde, acasă, cu Chiajna. Oltenii au jucat în zece oameni aproape tot meciul