O anchetă internă a fost declanșată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, după semnalarea pe Facebook a cazului unei liftiere care a cerut din cadourile pe care un grup de tineri le duceau copiilor bolnavi de cancer.

Managerul spitalului, medicul Eugen Georgescu a declarat, pentru realitateadecraiova.net, ca a dispus o anchetă internă, iar mâine va reveni cu o poziție oficială. El a adăugat că i se pare o exagerare mediatizarea acestui caz.

O liftieră de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova este acuzată că a cerut din cadourile şi dulciurile pe care un grup de tineri le duceau copiilor de la Secţia de Oncologie.

Victor Mihăescu, unul dintre tineri, a povestit pe pagina sa de Facebook întreg incidentul:

„Povestea incepe cu o usa de lift … la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Incarcati cu 100 de plase cu cadouri si dulciuri pentru copiii de la sectia de Oncologie, impreuna cu colegii mei, am asteptat civilizat liftul pentru a urca la etajul 9. Nu din comoditate, ci din cauza greutatii plaselor. Liftul ajunge, se deschid usile si ne urcam. Din prima secunda cand am pus piciorul in lift…a inceput bataia de joc si nesimtirea pe care nu am mai intalnit-o la un asemenea nivel”.

Detalii:

O liftieră de la Spitalul Craiova, acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer

 

Articolul precedentO liftieră de la Spitalul Craiova, acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi de cancer
Articolul următorNoi mărturii despre liftierele de la Spitalul Craiova: „În spitalul acela liftierele vorbesc și se poartă urât cu pacienții și cu aparținătorii și până acum nu au fost sancționate pentru comportamentul lor“