Adminstratorii mai multor ştranduri şi bazine de înot din judeţul Dolj au fost amendaţi de către comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dolj, autorităţile depistând mai multe nereguli cu ocazia verificărilor făcute în perioada verii.

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dolj, acţiunile de control au vizat existenţa autorizaţiilor de funcţionare şi respectare normelor igienico sanitare, neregulile neîntârziind să apară.

„Au fost efectuate acţiuni de control pentru verificarea respectării prevederilor legale la ştranduri, piscine, bazine de înot, conform tematicii de control impusă de ANPC. Au fost verificate condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea ştradurile, piscinele şi bazinele de înot, din punct de vedere a respectării legalităţii. A fost efectuat un număr de 27 de acţiuni de control şi s-au aplicat 20 sancţiuni contravenţionale din care 10 avertismente şi 10 amenzi în valoare totală de 17.100 de lei”, se arată într-un raport de activitate al OJPC Dolj.

Articolul precedentȘcoli și licee din Craiova, adevărate șantiere înainte de începerea cursurilor
Articolul următorProiect inedit în Craiova. Clubul Educațional Montessori, sistem alternativ de educație