Ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash, a vizitat Craiova, luni, discutând cu reprezentanții administrațiilor municipale și județene despre posibilitățile de colaborare și direcționarea investitorilor israelieni către județul Dolj.

Potrivit viceprimarului Craiovei, Adi Cosman, Tamar Samash s-a declarat plăcut surprinsă de orașul Craiova, de obiectivele culturale și de posibilitățile de dezvoltare pe care zona le oferă potențialilor investitori.

„Am avut onoarea să fiu gazda Excelenței Sale, doamna Tamar Samash – Ambasadorul Statului Israel în România, întâlnire la care am discutat despre viitoarele colaborări bilaterale între Municipiul Craiova și comunităti din Statul Israel. Excelența Sa, doamna Tamar Samash, a lăudat Craiova, fiind plăcut surprinsă de obiectivele culturale ale orașului, de centrul vechi, de felul în care arată municipiul”, a menționat Cosman.

La finalul întrevederii, Excelența Sa a promis că va reveni cu prima ocazie în Craiova pentru intensificarea colaborării cu autoritățile locale.

Ambasadorul Israelului în România s-a întâlnit și cu președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, la întrevedere participând și prefectul județului Dolj, Narcis Purcărescu.

Articolul precedent„Masă caldă” cu sandwich-uri, la liceul din comuna Bârca, din cauza lipsei unei cantine
Articolul următorTIR condus de un turc a blocat traficul prin pasajul subteran din centrul Craiovei