Alte cinci cazuri de infecție cu virusul West Nile au fost confirmate, în Dolj, săptămâna trecută, fiind vorba despre o femeie și patru bărbați cu vârste cuprinse între 48 și 71 de ani.  

Potrivit reprezentanților DSP Dolj, unul dintre pacienți este din Craiova și ceilalți patru din Băilești, Bucovăț, Cioroiași și Fărcaș.

„În cadrul activităţii de supraveghere şi control a infecţiei cu virusul West Nile care se desfăşoară la nivel naţional în perioada 1 mai – 31 octombrie, în săptămâna 35/2018, în judeţul Dolj au fost confirmate 5 cazuri cu infecţie cu virusul West – Nile, la o femeie şi 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 48 şi 71 de ani, din Craiova – 1, Băileşti – 1, Bucovăţ – 1, Cioroiaşi – 1 şi Fărcaş – 1, internate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova, cu evoluţie clinică favorabilă”, se arată într-un raport al DSP Dolj.

În total, în județul Dolj, au fost înregistrate până la această dată 26 de cazuri de infecție cu virusul West Nile, o femeie din Poiana Mare, în vârstă de 74 de ani, decedând.

Articolul precedentAteliere de dans și muzică populară, la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”
Articolul următorCraiova, din nou „vedetă“ pe internet: un cal cu căruţă, la benzinărie ca şi cum ar urma să alimenteze