Reprezentanții Consiliului Județean Dolj încearcă să obţină o ordonanţă preşedinţială, la Tribunalul Dolj, care să oblige societatea Eco Sud să primească în depozitul de la Mofleni deșeurile colectate din județul Dolj, termenul la instanță fiind astăzi.  

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a menționat că acest refuz blochează întregul proiect privind deșeurile din județul Dolj.

„Suntem în proces cu ei, cu cei de la Eco Sud, pentru primirea deşeurilor. Firma Iridex care a câştigat contractul s-a mobilizat, noi i-am dat maşinile pe care le-am achiziţionat, de asemenea, dumnealor au împărţit în judeţ pubelele pentru cetăţeni şi clopotele acelea pentru colectare selectivă, dar s-au lovit de refuzul celor de la Eco Sud de a primi gunoiul din judeţ. Noi i-am acţionat în judecată, avem termen chiar astăzi pentru ordonanţă preşedinţială, pentru a permite să intrăm şi noi cu deşeurile colectate din judeţ în groapa de la Mofleni. Vom vedea ce decide instanţa”, a precizat Vasile.

Săptămâna trecută, a fost declarată stare de urgență în județ, după ce mai bine de o lună reprezentanții Eco Sud refuză ca gunoiul să fie adus în groapa de la Mofleni.

Articolul precedentA fost aprobat studiul de fezabilitate privind stațiile de încărcare pentru vehiculele electrice din Craiova
Articolul următorFOTO&VIDEO. Spargere la un celebru magazin de electronice din mall-ul Craiova. Hoţii au fost prinşi în flagrant