Polițiștii rutieri din județul Dolj au în vizor, astăzi, șoferii care nu respectă viteza legală de deplasare, acțiunea fiind derulată la nivel european.

Toate mașinile de poliție echipate cu radar din cadrul IPJ Dolj sunt în acțiune, începând de azi de la ora 0.00, activitatea fiind efectuatp 24 de ore. Oamenii legii din Dolj vor acționa și cu cele două echipamente de depistare a vitezei de tip pistol.

Acțiunea „Speed Marathon” se derulează cu scopul reducerii numărului de accidente rutiere produse din cauza nerespectării vitezei.

„Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză şi reducerea numărului şi gravităţii consecinţelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condiţiilor de drum şi a celei excesive. Acţiunea, coordonată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se desfăşoară în toată ţara, pe drumurile publice, poliţiştii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislaţiei în domeniu”, cu comunicat reprezentanții Inspectoratului General de Poliție.

Articolul precedentTrafic restricționat de meciul CS Universitatea Craiova-Viitorul Constanța
Articolul următorA fost scoasă la licitație proiectarea privind reabilitarea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova