Trei mașini și un TIR au fost implicate într-un accident produs din cauza fumului degajat în urma unui incendiu de vegetație izbucnit la ieșire din Segarcea spre Drănic, două localități din Dolj. Trei persoane au ajuns la spital, sâmbătă după amiaza, una fiind în stare mai gravă. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul unei mașini a frânat când a ajuns în zona cu vizibilitate redusă, moment în care a fost lovit din spate de un TIR și aruncat pe câmpul unde ardea miriștea. “Un bărbat de 38 de ani care conducea un autoturism în zona Segarcea, Drănic a redus viteza pentru a trece printr-o zonă cu fum ce provenea de la focul pus la o miriște. Din spate a fost lovit de un TIR, fiind proiectat pe câmp, în zona unde ardea vegetația. Un alt autoturism care circula din sens opus a oprit pentru a ajuta, fiind lovit din spate de un alt autoturism. Șoferul autoturismului se pare că ar fi în stare gravă”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. 

La fața locului au ajuns și pompierii doljeni pentru a stinge focul. În ceea ce privește victimele, toate cele trei persoane rănite au fost transportate la spitalul din Segarcea. Cercetările continuă pentru a se stabili cauza exactă a accidentului. 

Articolul precedentTânăr de 17 ani, înecat în Dunăre la Calafat
Articolul următorTârgujian reținut pentru tentativă de omor