Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc, marți dimineață, la intersecția străzilor Calea București și Frații Golești din municipiul Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, o femeie de 31 de ani, din Plenița, conducea o mașină pe Calea București, iar al intersecția cu Frații Golești nu a respectat culoarea roșie a semaforului. Din această cauză, a lovit un autoturism care circula dinspre strada Frații Golești, care a fost proiectat, la rândul său, într-o altă mașină.

În impact a fost implicat și un autoturism care era parcat, nefiind înregistrate victime.

„O femeie de 31 de ani, din Pleniţa, care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, la intersecţia cu Fraţii Goleşti, nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului electric şi a lovit un alt autoturism care venea dinspre strada Fratii Goleşti, acesta fiind proiectat la randul sau intr-un alt autoturism, care circula regulamentar. De asemenea, a fost lovită şi o altă maşină, care era parcată în zona respectivă. În urma accidentului nu au rezultat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Șoferița a fost amendată cu 870 de lei, iar ca măsură complementară, permisul de conducere a fost reţinut pentru o perioadă de 60 de zile.

Toți cei implicați în eveniment aveau documentele prevăzute în ordonanțele militare.

Articolul precedentMinistrul Muncii: „Plata indemnizațiilor pentru creșterea copilului se prelungește automat”
Articolul următorMinistrul educației, Monica Anisie dă asigurări că profesorii nu vor intra în șomaj tehnic. Situația de criză generată de coronavirus nu va afecta salariile profesorilor