Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, noaptea trecută, în urma unui accident rutier care a avut loc pe strada Calea Bucureşti din localitate.

Potrivit IPJ Dolj, un autoturism condus pe strada Calea Bucuresti, către Slatina, de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Slatina, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un tânăr de 28 de ani, din Craiova, care a fost proiectat ulterior într-un ansamblu de vehicule, care se afla staționat pe banda de acces către un centru comercial.

„În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.