Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj va organiza, în data de 19 octombrie, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Dolj, Alina Ghercioiu, această acțiune vine în sprijinul absolvenților de liceu sau facultate din județul Dolj, în vederea găsirii unui loc de muncă.

„Această acțiune este organizată la nivel național și reprezintă una dintre măsurile active promovate în vederea atingerii obiectivului principal al instituției: creșterea gradului de ocuparea a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  și implicit reducerea șomajului. Evenimentul se adresează, în principal, absolvenților instituțiilor de învățământ (dar și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), oferind participanților posibilitatea de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii / meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung”, a precizat Ghercioiu.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante  şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pot depune situaţia  privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei (Anexa 1 A) la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: [email protected] , cât si pe fax (0351/401.557).

Articolul precedentO femeie din Dolj, în stare gravă din cauza virusului West Nile
Articolul următorPeste o sută de piese din patrimoniul cultural național, expuse la Muzeul Olteniei